Fiets anders, fiets Anyway

Fietsplezier bij Anyway begint met de juiste positie op de fiets. Zo moet in eerste instantie de framemaat kloppen, ook daar waar het lichaam contact maakt met de fiets moeten de meest comfortabele onderdelen zijn gemonteerd.

Driepuntsergonomie

  • Alle Anyway e-bikes zijn uitgerust met de ergonomische Aero 2 handvatten van Ergotec. Veelvoorkomende klachten bij fietsers zijn pijnlijke handen en polsen. Met de ergonomische handvatten in combinatie met een correcte fietsafstelling los je genoemde klachten op. Het grote voordeel van ergonomische handvatten: ze bieden een goede ondersteuning bieden en zijn perfect gevormd.
  • Ook een goed zadel zorgt voor extra fietsplezier, hierdoor zijn langere fietstochten mogelijk en geniet je nog meer van alle voordelen van een e-bike. Dankzij een speciale samenwerking tussen Anyway en diverse zadelmerken monteren wij voor u altijd het beste zadel. Een goed zadel staat garant voor optimaal comfort onder alle omstandigheden.
  • Het contact van de voet met het pedaal bepaalt voor een belangrijk deel het fietsgevoel. Daarom monteren wij bij Anyway het unieke Ergotec EP-1 pedaal. Door de ergonomische plaatsing van de voet op dit plateaupedaal heb je veel grip en ontstaat er een optimale krachtsoverbrenging zodat klachten als gevoelloze voeten en kniepijn worden voorkomen.

 

Testwinnaar ANWB budget e-bikes

Onze Anyway Royal is de winnaar van de e-bikes test 2020 van de ANWB.

“Een zeer scherp geprijsde e-bike van goede kwaliteit”

Fietsplezier bij Anyway begint met de juiste positie op de fiets. De driepuntsergonomie moet kloppen.
Anyway
Een Lacros elektrische vouwfiets rijdt echt als een grote elektrische fiets. Compact, lichtgewicht en duurzaam.
Lacros
Fietsen was nog nooit zo comfortabel.
Sketch

Holland-Wheels werkt samen met